Terapia Raindrop

Terapia Raindrop cu uleiuri esentiale
Terapia Raindrop cu uleiuri esentiale Young Living

Terapia Raindrop este o terapie manuala a coloanei vertebrale efectuata cu uleiuri esentiale Young Living care se adreseaza sistemului imunitar si coloanei vertebrale, cu ecou terapeutic in intreg organismul.

Terapia se concentreaza pe zona coloanei vertebrale, utilizeaza uleiuri esentiale Young Living cu proprietati antiinflamatorii, antivirale, descongestionante si tonifiante impreuna cu tehnici traditionale de masaj.

Terapia Raindrop, atunci cand este efectuata corect, aduce dupa sine:

  • reechilibrarea coloanei vertebrale
  • reducerea inflamatiilor de-a lungul coloanei vertebrale
  • reducerea stress-ului
  • echilibru postural
  • reducerea durerilor locale.

Se indica a se efectua initial si pentru faze sub-acute saptamanal in serii de cate 6 sesiuni, ulterior efectul mentinandu-se prin sesiuni lunare sau trimestriale, dupa caz.


Te invit sa te programezi din timp la
sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj – raindrop Bucuresti


Ce beneficii aduce terapia Raindrop

Cele 9 uleiuri esentiale utilizate sunt: Busuioc (Basil), Chiparos (Cypress), Maghiran (Marjoram), Oregano, Menta (Peppermint), Cimbrisor (Thyme), Salcie alba (Wintergreen) precum si doua amestecuri marca Young Living: Valor si Aroma Siez.

Toate aceste uleiuri esentiale utilizate in masajul Raindrop au proprietati puternic antiinflamatoare, descongestionante, antivirale, activatoare.

Beneficiile terapiei Raindrop sunt de echilibrare a energiilor fizice cat si a celor emotionale.

Cum alegi un profesionist in terapia Raindrop

Cauta sa alegi un profesionist care are atat formare si experienta in masaj, dar care are si alte competente asociate: fie in terapie craniosacrala, fie in osteopatie. Astfel, te asiguri ca vei beneficia nu numai de un simplu masaj cu uleiuri ci de o adevarata terapie adecvata nevoilor coloanei tale vertebrale.

Cum te pregatesti pentru o sedinta de terapie Raindrop

Prezinta-te odihnit, calm si relaxat la sedinta de Raindrop. Asigura-te ca ai o imbracaminte adecvata, care poate sa sustina efectul terapeutic al sedintei (mai ales daca este foarte cald sau foarte frig sau vant afara). Prezinta-te la cabinet cu cca. 10-15 minute inainte. Sa ai o sticla cu apa plata pentru a te hidrata ulterior.

Cum decurge o sedinta de terapie Raindrop

Te vei dezbraca in lenjerie intima si vei sta intins pe masa de masaj atat cu fata in sus cat si cu fata in jos. Terapeutul va lucra pe coloana vertebrala dar si in zona capului si a picioarelor. Vei simti mirosul puternic al uleiurilor esentiale.

Ce faci dupa terapia Raindrop

Indicat este sa iti iei liber in restul zilei, sa te plimbi usor spre casa si sa te odihnesti si sa te hidratezi. Astfel, efectul terapeutic se va prelungi pentru inca cateva ore. Nu iti programa activitati solicitante fizic sau psihic in aceeasi zi.


CARADAN HEALTH EXPERIENCE combina terapii manuale de tipul: terapie craniosacrala, osteopatie, masaj terapeutic, terapia Raindrop, gimnastica miofasciala personalizata.

Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4-6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.


Te invit sa te programezi din timp la sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj – raindrop Bucuresti