Terapia Raindrop cu uleiuri esentiale

Terapia Raindrop uleiuri esentiale

Terapia Raindrop cu uleiuri esentiale utilizeaza 9 uleiuri esentiale de grad terapeutic de la Young Living precum si uleiul special preparat Ortho Ease.

Uleiurile esentiale Young Living utilizate in terapia Raindrop sunt uleiuri atent selectionate si extrase in conditii de maxima atentie pentru calitate. Sunt uleiuri de grad terapeutic, benefice organismului uman, insa trebuie utilizate cu atentie si cu discernamant, pentru ca sunt foarte puternice.

Uleiuri esentiale utilizate in terapia Raindrop

Cele 9 uleiuri esentiale utilizate in terapia Raindrop sunt: Busuioc (Basil), Chiparos (Cypress), Maghiran (Marjoram), Oregano, Menta (Peppermint), Cimbrisor (Thyme), Salcie alba (Wintergreen) precum si doua amestecuri marca Young Living: Valor si Aroma Siez.

Toate aceste uleiuri esentiale au proprietati puternic antiinflamatoare, descongestionante, antivirale, activatoare.

In Terapia Raindrop cu uleiuri esentiale, uleiurile esentiale Young Living au roluri binedefinite atunci cand sunt aplicate pe piele, ajungand sa fie absorbite in microcirculatia capilara.
Uleiurile esentiale ajung pana la radacinile nervoase ale nervilor spinali. Astfel, trateaza sau previne inflamatiile ce provin din subluxatii sau diverse alte afectiuni, dar si ofera un puternic efect analgezic asupra lor.

Terapeutul va masa intai talpile pe traseul reflexoterapeutic al coloanei vertebrale. Apoi va masa coloana vertebrala, zona paravertebrala, fasciile si musculatura zonei cu cate un ulei, pe rand.

Va aplica picaturi de uleiuri esentiale de-a lungul coloanei vertebrale ca o ploaie fina (de unde si denumirea de Terapia Raindrop). Apoi va efectua tractiuni usoare in zona cefei la baza craniului. Ulterior va incheia sedinta cu tractiuni la nivelul picioarelor.

Terapia Raindrop – pauza de odihna

Dupa terapia Raindrop cu uleiuri esentiale este bine sa iti iei o binemeritata pauza pana a doua zi dimineata, evitad eforturile si interactiunile sociale.

Da-i timp sistemului tau circulator si limfatic sa preia uleiurile si sa le distribuie in corpul tau, acolo unde este nevoie.
Hidrateaza-te bine, mananca usor si odihneste-te.

Terapia Raindrop actioneaza in timp. Dupa cateva sedinte vei simti diferente notabile in starea ta fizica si mentala.

Poti citi aici informatii despre cum Terapia Raindrop din oferta mea terapeutica te poate ajuta.


CARADAN HEALTH EXPERIENCE combina terapii manuale de tipul: terapie craniosacrala, osteopatie, masaj terapeutic, terapia Raindrop, gimnastica miofasciala personalizata. Aceste terapii sunt oferite in sesiuni individuale de 1 ora dar si in sesiuni COMBO VIP TAMADUITOARE de 2….3 ore.

Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4…6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.


Te invit sa te programezi din timp la sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj- raindrop -AICI

Distribuie
fb-share-icon

Lasă un răspuns