Tehnici de masaj terapeutic

tehnici-de-masaj-terapeutic

Tehnici de masaj terapeutic – sunt cele care sunt  cunoscute deja in masajul clasic, insa o mare importanta aici o reprezinta si tipul de masaj care este recomandat fiecarei persoane.

Exista numeroase tehnici de masaj, dar cele mai putin  folosite insa foarte eficiente precum presopunctura sau frictiunile ponderate la nivelul originilor si insertiilor muschilor – reprezinta de multe ori o incercare pentru orice profesionist, intrucat necesita o cunoastere atenta a muschilor corpului uman, si mai mult, a functiei acestora.

Tehnicile de masaj terapeutic precum efleurajul, framantatul, tapotamentul, fac si ele parte din arsenalul de baza al unui maseur profesionist, insa in masajul terapeutic aceste tehnici reprezinta doar inceputul unui masaj de buna calitate.

Tehnici de masaj terapeutic corporate

Masaj terapeutic corporate – vine in ajutorul celor care lucreaza in corporatii sub presiunea stresului. E nevoie sa tii cont ca tehnicile de masaj folosite actioneaza in timp. Dupa cateva sedinte vei simti diferente notabile in starea ta fizica si mentala.

Poti citi aici informatii despre masajul terapeutic din oferta mea terapeutica care te poate ajuta pe termen lung.


CARADAN HEALTH EXPERIENCE combina terapii manuale de tipul: terapie craniosacrala, osteopatie, masaj terapeutic, terapia Raindrop, gimnastica miofasciala personalizata. Aceste terapii sunt oferite in sesiuni individuale de 1 ora dar si in sesiuni COMBO VIP TAMADUITOARE de 2….3 ore.

Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4…6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.


Te invit sa te programezi din timp la sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj- raindrop -AICI

Distribuie

Lasă un răspuns