Osteopatie, terapie craniosacrala si raindrop

Osteopatie, terapie craniosacrala si neurofeedback in sesiuni speciale cu efect antistres, pentru a te mentine mereu in forma.

Sesiunile de osteopatie si terapie craniosacrala sunt dedicate de asemeni celor care au ca scop eliberarea de stres si redobandirea acuitatii, a vitalitatii si combaterea oboselii cronice.

Sesiunea consta in combinarea personalizata a terapiilor, intr- un timp adecvat ce permite efecte benefice in cascada. Se combina masajul terapeutic, terapie craniosacrala, osteopatie, raindrop si gimnastica medicala miofasciala.

Rezultatele sesiunilor de osteopatie, terapie craniosacrala, neurofeedback si masaj sunt remarcabile:
revitalizare;
relaxare;
somn odihnitor;
claritate mentala;
tonus si energie:
echilibrare fizica, psihica, energetica.

Detalii servicii de osteopatie, terapie craniosacrala și neurofeedback

Sesiunile de Osteopatie, terapie Craniosacrala, Raindrop și Neurofeedback se desfasoara la clinica OSTEOMEDICARE(in Bucuresti).
Este recomandat sa va oferiti posibilitatea odihnei dupa sesiune pentru a integra pe deplin efectele ei. Pentru un efect de regenerare si de echilibrare pe termen lung, este recomandat a se efectua o sesiune pe luna, timp de 6-12 luni.

Serviciile sunt de maxima calitate si timpul petrecut in Romania cu pacientii este limitat.
Recomand achizitionarea unor pachete de terapie manuala in sesiuni terapeutice prin abonamente semestriale sau anuale.

Paul Caradan este un terapeut cu experienta bogata in domeniile osteopatie, terapie craniosacrala, manipulare osteo-articulara si mio-fasciala, masaj terapeutic, terapia raindrop, eliberare somato-emotionala, gimnastica mio-fasciala.
Are propria clinica de terapii manuale in Copenhaga. Urmeaza in prezent cursuri de formare in osteopatie avansata in Copenhaga.
Detalii despre Paul Caradan aici.

masaj-corporate-osteopatie

Va rog sa ma contactati pe whatsapp pentru detalii si programari in Bucuresti la nr.   +40 727474515

Programari craniosacrala – osteopatie – raindrop – neurofeedback in Bucuresti