Osteopatia nu se ocupa doar de oase!

osteopatia nu se ocupa doar de oase

Osteopatia nu se ocupa doar de oase, desi are o denumire care te poate induce in eroare. Aceasta interpretare exclusivista in favoarea sistemului osos este profund eronata.

In osteopatia moderna, sunt vizate fasciile, viscerele, articulatiile, oasele, craniul. Manipularile sunt fine si precise sunt alese de catre osteopat in urma unor teste specifice pe care ti le aplica atat in prima sesiune cat si la inceputul fiecarei sesiuni ulterioare.

In osteopatie scopul principal urmarit este recapatarea echilibrului intregului organism prin stimularea mecanismelor sale interne de vindecare si reechilibrare.

Osteopatia nu se ocupa doar de oase, ci de echilibrul intregului organism

Osteopatia te ajuta sa devii mai sanatos si mai echilibrat in ansamblu. Osteopatia nu este „trosnire de oase”, iar osteopatul nu este un „trosnitor de oase”.

Desigur, intr-o sesiune de osteopatie un osteopat bine pregatit va face si manipulari care pot duce la „trosnituri”, insa nu acesta este principalul scop intr-o sesiune de osteopatie! Osteopatia nu se ocupa doar de oase!

Un osteopat bun este ca un prieten bun. Il dobandesti cu greu dar iti este alaturi pe viata, daca intretii relatia. Nu vei avea nevoie sa devii dependent de osteopatie, insa este foarte bine ca dupa incheierea unei serii de sesiuni terapeutice, sa continui periodic cu sesiuni de intretinere. Organismul tau evolueaza iar un osteopat bun cu care ai intretinut o relatie va sti unde sa intervina pentru a te ajuta sa restabilesti echilibrul. Desigur, ceea ce faci tu zi de zi pentru sanatatea ta este esential. Fara participarea ta activa, niciun proces de echilibrare nu poate avea loc.

Poti citi aici informatii despre cum osteopatia din oferta mea terapeutica te poate ajuta.


CARADAN HEALTH EXPERIENCE combina terapii manuale de tipul: terapie craniosacrala, osteopatie, masaj terapeutic, terapia Raindrop, gimnastica miofasciala personalizata. Aceste terapii sunt oferite in sesiuni individuale de 1 ora dar si in sesiuni COMBO VIP TAMADUITOARE de 2….3 ore.

Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4…6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.


Te invit sa te programezi din timp la sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj- raindrop -AICI

Distribuie
fb-share-icon

Lasă un răspuns