Masajul Raindrop vindecator pentru coloana vertebrala

Masajul raindrop tamaduitor coloana vertebrala

Masajul Raindrop este un masaj special realizat cu uleiuri esentiale de grad terapeutic si creat de catre d-l Gary Young, unul din pionierii industriei moderne a uleiurilor esentiale.

Masajul Raindrop este creat anume pentru profilaxia si tratamentul aplicat pe coloana vertebrala. Are ecou pe toata lungimea sa, pe muschii paravertebrali, fasciile aferente invecinate lor dar si pe nervii spinali (radacinile nervoase). Masajul Raindrop are un puternic rol antiseptic si inflamator.

Uleiurile esentiale sunt uleiuri volatile obtinute din plante medicinale prin diverse procedee de extractie, prin presare, separare,  absorbtie, etc.
Rolul lor principal deriva din puterea vindecatoare a plantelor medicinale din care au fost extrase, precum si din gradul de puritate al uleiului rezultat.

Uleiurile esentiale Young Living au un grad de puritate ce le confera atributul de uleiuri esentiale de grad terapeutic.

Terapia manuala prin masaj Raindrop are efecte benefice ce se datoreaza manevrelor speciale de masaj, cu uleiuri esentiale de-a lungul coloanei vertebrale.
Masajul are rol relaxant dar mai ales ajuta pielea pacientului  in absorbtia uleiurilor esentiale care sunt folosite in terapia Raindrop (in numar de 9).

Astfel, masajul terapeutic actioneaza in sinergie cu uleiurile esentiale, care prin substantele lor active au un profund efect in biomecanica coloanei vertebrale,  dar si in celelalte arii de interes din punct de vedere fiziologic al corpului uman.

Uleiurile esentiale ajung sa fie absorbite in microcirculatia capilara ajungand pana la radacinile nervoase ale nervilor spinali. Astfel, trateaza sau previn inflamatiile ce provin din subluxatii sau diverse alte afectiuni si ofera un puternic efect descongestionant si analgezic asupra lor.

Cand se recomanda masajul Raindrop cu uleiuri esentiale?

Masajul Raindrop este recomandat in:

  • dureri sacrale,  lombare, de umeri si de gat;
  • diverse nevralgii;
  • sensibilitati ale periostului vertebral;
  • contracturi musculare;
  • stari de „intepeneala” ale coloanei vertebrale;
  • inflamatie difuza a zonei vertebrale;
  • pentru activarea sistemului imunitar in lupta sa impotriva virusilor si a bacteriilor dormante care se fixeaza in zona coloanei vertebrale.

Ca tehnica de masaj, terapia Raindrop este o tehnica blanda. Insa ca efecte, masajul Raindrop este foarte puternic.
Masajul Raindrop se recomanda inclusiv persoanelor ce au o fragilitate crescuta sau o sensibilitate mare la durere.
Se aplica atat in stari acute cat si in cazuri de afectiuni cronice.
Amelioreaza inflamatia locala, activand circulatia sanguina locala si ajutand totodata sistemul imunitar in lupta sa cu diversi antigeni.

In masajul Raindrop, in unele cazuri, se pot folosi uleiuri personalizate in functie de afectiunile avute.
Un astfel de masaj Raindrop personalizat antreneaza profund sistemul imunitar si ii intareste functia sa fiziologica.

Inainte de a aplica terapii manuale pe coloana vertebrala, este necesar sa soliciti avizul medicului tau curant.

Dupa masajul Raindrop, nu iti programa activitati mondene, atat pentru ca ai nevoie de odihna, cat si pentru ca vei mirosi puternic a uleiuri esentiale.


CARADAN HEALTH EXPERIENCE combina terapii manuale de tipul: terapie craniosacrala, osteopatie, masaj terapeutic, terapia Raindrop, gimnastica miofasciala personalizata. Aceste terapii sunt oferite in sesiuni individuale de 1 ora dar si in sesiuni COMBO VIP TAMADUITOARE de 2….3 ore.

Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4…6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.


Te invit sa te programezi din timp la sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj- raindrop -AICI

Distribuie
fb-share-icon

Lasă un răspuns