Beneficii Terapia Raindrop

Beneficii Terapia Raindrop

Beneficii – terapia Raindrop este o tehnica speciala de masaj al spatelui, al coloanei vertebrale, al zonei paravertebrale, al fasciilor si al muschilor zonei. Terapia Raindrop se efectueaza cu o serie de uleiuri esentiale Young Living de grad terapeutic.
Beneficiile terapiei Raindrop sunt asociate cu un puternic efect antiinflamator, decontracturant si activator al sistemului imunitar.

Beneficii dupa prima sedinta de terapia Raindrop?

Efectul puternic al uleiurilor esentiale folosite in terapia Raindrop influenteaza in mod benefic corpul.
Deja dupa primul masaj cu uleiuri esentiale se pot simti foarte puternic efectele sale detoxifiante si curative la nivelul coloanei vertebrale si a intregului corp.

Dupa terapia Raindrop apar stari de somnolenta si uneori stari de oboseala care indica detoxifierea corpului si a inlaturarii stresului.

Se recomanda ca in  continuarea sedintei de terapie Raindrop sa mergi acasa (fara a cara greutati si fara a te obosi fizic) si sa te odihnesti intr-o pozitie cat mai simetrica si relaxata a trupului.

Setea este iarasi un indiciu al detoxifierii profunde care se realizeaza in corp dupa masajul cu uleiuri esentiale.
Hidratarea corespunzatoare dupa terapia Raindrop este mai mult decat recomandata.
Este posibil ca dupa prima sedinta de terapie Raindrop unele simptome sa se accentueze sau sa se reactiveze.

Beneficii dupa a 2-a sedinta de terapie Raindrop?

La cateva zile dupa a doua sedinta de terapie Raindrop, corpul se va simti mult mai usor.
La nivelul mintii de cele mai multe ori apare o stare de relaxare si de confort, ca efect al detoxifierii si eliminarii anumitor inflamatii de la nivelul nervilor spinali cervicali si toracici, precum si o stare de energizare generala.

La ce sa ma astept dupa realizarea regulata a terapiei Raindrop?

Efectuarea regulata a terapiei Raindrop cu uleiuri esentiale provoaca in timp elasticizarea coloanei vertebrale prin  hranirea corespunzatoarea a nervilor spinali si prin eliminarea  fluidelor congestive si inflamatorii intra si extra articulare.

Eliminarea si controlul stresului este un alt efect care este foarte binevenit al terapiei Raindrop, mai ales daca sunt asociate cu exercitii de vizualizare, tehnici de relaxare, respiratie controlata precum si meditatie.

Beneficii – Terapia Raindrop efectuata cu regularitate duce la cresterea calitatii somnului si astfel a calitatii vietii in general, deoarece in timpul somnului structura corpului uman se regenereaza atat fizic cat si nervos pregatindu-ne corpul pentru o noua zi.

Dupa terapia Raindrop asigura-te ca ai o zi de odihna si relaxare; corpul tau merita pe deplin!


CARADAN HEALTH EXPERIENCE combina terapii manuale de tipul: terapie craniosacrala, osteopatie, masaj terapeutic, terapia Raindrop, gimnastica miofasciala personalizata. Aceste terapii sunt oferite in sesiuni individuale de 1 ora dar si in sesiuni COMBO VIP TAMADUITOARE de 2….3 ore.

Pentru un efect terapeutic durabil, ca orice terapie manuala, este recomandat sa participi cu perseverenta la sedintele de terapie, prin urmarea unor serii de 4…6 sedinte, pe care sa le reiei periodic.


Te invit sa te programezi din timp la sesiunile mele lunare de terapii manuale in Romania.

Programari craniosacrala – osteopatie – masaj- raindrop -AICI

Distribuie
fb-share-icon

Lasă un răspuns